Hiszünk a megújulásban
Célként tűztük ki, hogy kiváló beltartalmú tejünk feldolgozása révén egy megbízható minőségű, mesterséges adalékanyagokat nem tartalmazó termékcsaládot hozunk létre Martontej néven.
Telepünkön előállított tej a magas beltartalmi értékei révén minden tekintetben egyedülálló termékeket tudunk gyártani a lehető legjobb minőségben.
Palackos Tejek
A magas beltartalmú tejünk hőkezelésen és homogénezésen esik át, miután beállítottuk a megfelelő zsírszázalékot. Ezekkel az eljárásokkal a tej azonnal fogyasztható lesz és nem válik ki a zsír a tetejére olyan gyorsan és megőrzi a beltartalmi gazdagságát és ízvilágát. Nem tartalmaz: ízesítőt, állagjavítót, növényi eredetű zsíradékot.
BővebbenKakaó
A kakaónk holland kakaóporból és tejből készül. Lebegtető adalékot nem tartalmaz, és a dezagregálástól is megkíméljük, így marad az italunk igazán természetes. Emiatt a kakaópor üledéket képez a tej alján, de egy alapos felrázást követően az egészségtudatosan élvezett csokis ízvilág kárpótól mindenért.
BővebbenMadártej
A madártejünket a vaníliás ízek kedvelőinek ajánljuk. Az édes, aranyló tejitalt itt is a kiváló minőségű és ízvilágú Martontej tej varázsolja itt is igazán egyedivé.
BővebbenIvójoghurt
Az ivójoghurtjaink natúr és gyümölcsös változatban készülnek. A natúr joghurtok zsírtartalma 1,5%-kos, míg a gyümölcsösöké 1,2%. Termékeink az intenzív gyümölcsösséget a kizárólag a Martontej számára főzött lekváralapnak köszönhetik.
BővebbenNatúr joghurt
Élőflórás, GMO-mentes és természetes – ez a Martontej natúr joghurtja, mely 4%-os zsírtartalmának köszönhetően igazán lágy és krémes.
BővebbenE-mentes habart joghurt
Habart joghurtjaink teljesen egyedülálló technológiával készülnek, a szokásosnál magasabb 7%-os tejzsír tartalommal, mely igazán selymessé, ízletessé teszi ezt a terméket. Az „E mentes” gyümölcslekvár ágyra engedjük rá habarást követően a joghurtréteget mely szintén a GMO mentes lenmagtakarmányozásnak is köszönheti egyedi ízvilágát.
BővebbenTejföl 20%
Tejfölünket nyerstej, oltóanyag és tejzsír megfelelő arányú keveréséből nyerjük, ezért nem igényel egyéb hozzávalókat, hogy elnyerje valódi ízét és kiváló állagát.
BővebbenKefir
Kefírjeinket 3.6-4.2 zsírszázalékos nyerstejből állítjuk elő, mindenféle hozzáadott adalék nélkül, csak oltóanyagot használva. Gazdag, természetes ízvilágát a tej valódi tartalmából nyeri.
BővebbenVaj
Vajunk méltán emlékeztet a kézzel köpült falusi vaj ízvilágára. A Martontej a vaj elkészítéséhez semmilyen adalék kultúrát nem használ. A vaj ízvilága kizárólag az alapanyagul szolgáló tej tisztaságától és beltartalmától függ. A speciális lenmagtakarmányozás garancia a magas beltartalomra, a GMO mentes gyártástechnológia pedig a tisztaságra.
BővebbenRögös, félzsíros túró
Túróinkat lefölözött tejből nyerjük hozzáadott oltóanyag segítségével. A felhasznált tej zsírszázaléka határozza meg, hogy félzsíros, vagy zsíros túrót kapunk végtermékként.
BővebbenPoharas mascarpone
A Martontej prémium mascarpone-t már az 50%-os zsírtartalma megkülönbözteti a többi mascarpone-tól. Egy termék ízvilágát nagyban befolyásolja annak zsírtartalma. A Martontejnél a lenmagtakarmányozás során a lenmag magas Omega 3 tartalma különleges esszenciális zsírsavösszetételt eredményez a termékekben.
BővebbenGomolya sajt darabolt
Gomolya sajtjaink kizárólag a Martontej saját gazdaságából származó ellenőrzött GMO mentes tartástechnológiával készült érlelés nélküli friss sajtok. A gyártáshoz felhasznált tej mindig a reggeli fejésű legfrissebb tejből készül. Gyártás, szikkasztás után a sajt a füstölő kamrába kerül, ahol bükkfaforgács füstöléssel tesszük gazdagabbá a sajt ízvilágát...
BővebbenBükkfán füstölt gomolya sajt
Sajtjaink csak és kizárólag tejből készülnek. A megfelelő oltóanyag hozzáadása során a sajttészta préselése, pihentetése, sózása révén ízekben gazdag, tömör trappista jellegű sajt készül, amelynek hosszú minőségi lejáratát a só által érjük el.
BővebbenTrappista sajt darabolt
Sajtunk csak és kizárólag tejből készül! A megfelelő oltóanyag hozzáadása során a sajttészta préselése, pihentetése, sózása révén ízekben gazdag, tömör trappista jellegű sajt készül, amelynek hosszú minőségi lejáratát a só jótékony hatásával érjük el.
BővebbenTrappista sajt egész
Sajtjaink csak és kizárólag tejből készülnek. A megfelelő oltóanyag hozzáadása során a sajttészta préselése, pihentetése, sózása révén ízekben gazdag, tömör trappista jellegű sajt készül, amelynek hosszú minőségi lejáratát a só által érjük el.
Bővebben