Fr De
sorminta

Filozófia

Martontej - kosár

Cégünk sikerét az áldozatkész tulajdonosi kör, a szakmailag jól felkészült vezetés és a visszatérő partnerek között fennálló bizalom, hit és lojalitás alapozza meg.

Cégünk 2004-es születése újjászületés volt minden téren, hiszen egyrészt egy rossz állapotú gazdaság megmentése és kiteljesítése vált a tulajdonosi kör feladatává, másrészt a tulajdonosok régi, hagyományokból táplálkozó álma vált valóra a mezőgazdasághoz való visszatéréssel.

Az akkori cég súlyos állapotát csak határozott, céltudatos intézkedésekkel lehetett konszolidálni, ami a megszokott ügymenettől teljesen eltért, de már igencsak szükségszerű volt.

Egyszerre szerettük volna megtartani a dolgozókat, új munkahelyeket teremteni és perspektívát adni a továbbiakhoz, hiszen magas mércét állítottunk magunknak: nem egy lefejő, maximálisan gépesített gazdaságban gondolkoztunk, amely minden más szempontot a nyereség mögé állít.

Olyan gazdaságot álmodtunk meg, amely amellett, hogy biztos megélhetést adó munkahelyeket teremt, képes felvenni a versenyt a végletekig gépesített tehenészetek által kitermelt tej minőségével.

Az utolsó, 2010-es nagy környezetvédelmi beruházásunk után, most már büszkén mondhatjuk, hogy telepünk felveszi a versenyt bármelyik másik tehenészettel, sőt a térség ékszerdobozává vált.

A gondosan tartott, közel 1000 állatot számláló állományunk nemcsak nagy mennyiségű, de első osztályú tejet termel, amely újabb álmok dédelgetését teszi lehetővé számunkra a feldolgozás területén.

Munkatársaink, dolgozóink elkötelezett hozzáállása és szaktudásuk feltétel nélküli rendelkezésre bocsátása nélkül nem juthattunk volna el idáig, ezért külön köszönet illeti őket, amiért éveken keresztül kitartottak mellettünk.

Visszatérő partnereink türelme és bizalma irányunkban nem maradhat hála nélkül, ezért nekik is köszönjük, hogy kitartottak és bíztak bennünk.

A Prograg-Agrárcentrum Kft sikere közös sikerünk!

sorminta
arnyek